Hallo freedivers,

dit is al een maand geleden dat we voor de laatste keer in de steengroeve van Dongelberg konden duiken, dus het is tijd om te vertellen wat er toen gebeurde!

We waren weer een hele leuke groep, waaronder Daniel, Christophe, Fliety, Thibs, Coco, Paulo, Lio, David, Aimee, Lotte, Vincent, Elisabeth en … ja, Pieter die precies op tijd arriveerde: D. Oh sorry, er waren ook nog 3 studenten van Paulo, maar ze hadden wat problemen om zich voor te bereiden: p. Dus geen foto voor jullie ^^.

(Almost) complete group picture ^^

(Bijna) complete groepsfoto ^^

Dat betekent ook een beetje een file op het ponton, maar uiteindelijk kon iedereen veilig het water in in deze zonnige omstandigheden!

Crowdy pontoon!

Druk ponton!

We hebben de deelnemers verdeeld onder de aanwezige instructeurs, namelijk Fliety, Paulo en mijzelf. Ik concentreerde me op Thibs die nog een paar vaardigheden over had om te oefenen in het kader van zijn instructeurscursus. Als “test-studenten” kon hij Elisabeth en zijn broer Coco hebben :-).

Thibs practicing teaching.

Thibs oefent met lesgeven.

Zelfs met deze relatief slechte zichtcondities kon Thibs perfect alle resterende vaardigheden uitvoeren. Dus hij verdiende deze gloednieuwe AIDA-instructeursstatus volledig! Gefeliciteerd vriend! 200% verdiend!

The usual Dongelberg's visility ^^
The usual Dongelberg's visility ^^
De gebruikelijke zichtbaarheid in Dongelberg ^^
Welcome to the AIDA Instructor world buddy!

Welkom bij de AIDA Instructor wereld buddy!

Daarna kon iedereen genieten van een drankje en een snack (uiteraard met “Dongelberse saus”) …. vooral Thibs: D.

Thibs enjoying the moment (Photo by Cpd Dongelberg).

Thibs geniet van het moment (Foto door Cpd Dongelberg).

De volgende sessie is 10 november. Vergeet me niet te vertellen of je van plan bent te komen 😉

CU,

Felice