Hallo freedivers,

geweldige avond gisteren omdat we de allereerste training hadden van de enige onafhankelijke sectie van AIDA Belgium sinds 15 jaar!

Deze training vond plaats in het Netepark te Herentals. Ik ken dit zwembad heel goed omdat ik lid ben van de Zeekat-club en ik train daar dinsdag sinds 2011. De leden van Zeekat verwelkomden me hartelijk en stelden me in staat om apneu in hun club te oefenen. Ik had in die jaren een paar bezoekers, meestal gerelateerd aan AIDA-training. Maar vorig jaar maakte Vincent, Anneke Anne mij een hele leuke verrassing door ook lid te worden van Zeekat! Dit jaar hebben Thibault, Sabine en Gunther ook interesse getoond in training bij ons.

Dankzij deze laatste gebeurtenissen en mijn nieuwe functie bij AIDA België, kon ik zo de allereerste onafhankelijke sectie AIDA België creëren. Dit betekent dat deze sectie niet afhankelijk is van een andere club / federatie. Bij mijn weten was dit de eerste keer sinds het begin van AIDA België, 15 jaar geleden!

Ik ben erg trots op deze sectie, ik dank An en Vincent hartelijk voor hun steun en ik hoop dat dit andere AIDA-instructeurs zou kunnen inspireren om hun eigen sectie te ontwikkelen en zo meer bij te dragen aan de ontwikkeling van freediving in ons land. .

Sterker nog, met An en Thibault vonden we ook een heel mooie plek in Herentals om de training af te maken ^^.

Aarzel niet om contact met me op te nemen als je meer informatie nodig hebt;)

See you,
Feli